lørdag 17. april 2010

Tomme tønner

Tomme tønner er en norsk action komedie, litt i samme stil som de danske fimene "Gamle menn i nye biler" og "I kina spiser de hund". Så har de da også fått med seg danske Kim Bodnia fra nettopp disse filmene.

Ganske underholdende og morsom film, med et lite promblem. Regissør og hovedrolleinnhaver Leon Bashir og de to som spiller kompisene hans i filmen, spiller ofte dårlig. Mye dårligere en nevnte Bodnia selvsagt, men faktisk så spiller de dårligst av alle i filmen. Og det trekker jo litt ned, siden de har hovedrollene. Virker ikke som om de er skuespillere i det hele tatt, bare noen folk "rett inn fra gata", som har tenkt; "Hey, hva om vi spiller hovedrollene?"

Men alt i alt er dette som sagt en ganske underholdende og morsom film. Kim Bodnia og Kristoffer Joner trekker opp helhets inntrykket mye. Og det er jo en action komedie, hadde filmen vært mer seriøs i tonen, hadde hovedrollenes tidvise elendige skuespill trekt mye mer ned.

Karakter: 4 av 6

2 kommentarer:

Adeal sa...

Nå har jeg også fått sett den, og ga den firrer. Men jeg synes ikke de folka spilte så elendig, men hun Skavlan jenta er elendig synes jeg! Har kun sette henne i den skrekkfilmen i tillegg til denne, og synes hun stinker...det hjelper ikke å bare se fin ut...

Mmm sa...

Syns du ikke de var dårlige? Jøss. Jenny Skavlan imponerte ikke akkurat hun heller nei. Men syns hovedrollen tok kaka når det gjaldt elendig skuespill. Forøvrig var vi vel egentlig veldig enige.