søndag 8. februar 2009

Seven pounds

Seven pounds begynner bra. Will Smith spiller Ben, en IRS agent(skatte myndighetene) som er ute etter å hjelpe noen utvalgte folk.

Historien begynner bra, og er bygd opp sånn at man ikke skjønner helt hva som skjer, men man får noen hint. Men etter ca. en halvtime begynner ting å gå fryktelig treigt. Ben forelsker seg i ei jente som trenger nytt hjerte. Ting går enda treigere. Og enda treigere..

SPOILERS:
Etterhvert begynner man å skjønne hva som skjer. Kona hans døde i en bilulykke, og han har skyldfølelse. Derfor har han bestemt seg for å ta livet sitt å gi bort organene sine!? Jenta får hjertet hans, en blind fyr som han har oppført seg dust mot for å "teste" om han er en anstendig mann (Woody Harrelson) får øynene hans. Og det er vel ment at man skal begynne å gråte.

For noe piss! Drittfilm, og Will Smiths verste til dags dato. (Liker mange av hans tidligere filmer godt, som Hancock, Badboys 2, I Robot etc)

Karakter: 1 av 6

5 kommentarer:

Adeal sa...

Huff da, hva skjedde? Begynte du å gråte el? Er det derfor filmen egentlig får slakt? :p

Mmm sa...

Nei. Den var bare fryktelig dårlig.

Anonym sa...

Blitt lei av både han og den udugelige sønnen hans!!

Sindre

Anonym sa...

Filmen stinker dritt!

Adeal sa...

Oi oi oi, har sønnen hans klarte å erte på seg Sindre? Hvorfor så sur på sønnen? (Har egentlig ikke sett så mange filmer av sønnen, så har egentlig ikke så mye grunnlag å mene noe om han)